Privacybeleid van Sopro

1. Overzicht van gegevensbescherming

Algemeen

Het volgende geeft een eenvoudig overzicht van wat er gebeurt met uw persoonsgegevens wanneer u onze website bezoekt. Persoonsgegevens zijn gegevens waarmee u persoonlijk kunt worden geïdentificeerd. Gedetailleerde informatie over het onderwerp gegevensbescherming is te vinden in ons privacybeleid hieronder.

Gegevensverzameling op onze website


Wie is verantwoordelijk voor de gegevensverzameling op deze website?

De persoonsgegevens die op deze website worden verzameld, worden verwerkt door de exploitant van de website. De contactgegevens van de exploitant zijn te vinden in de colofon van de website.

Hoe verzamelen we uw gegevens?

Sommige persoonsgegevens worden verzameld wanneer u deze aan ons verstrekt. Dit kunnen bijvoorbeeld persoonsgegevens zijn die u op een contactformulier invoert.

Andere persoonsgegevens worden automatisch door onze IT-systemen verzameld wanneer u de website bezoekt. Deze gegevens zijn voornamelijk technische gegevens, zoals de browser en het besturingssysteem dat u gebruikt of wanneer u de pagina hebt geopend. Deze gegevens worden automatisch verzameld zodra u onze website bezoekt.

Waar gebruiken we uw gegevens voor?

Een deel van de (persoons)gegevens wordt verzameld om de goede werking van de website te waarborgen. Andere gegevens kunnen worden gebruikt om te analyseren hoe bezoekers de site gebruiken.

Zusätzlich verarbeiten wir - Vertragsdaten (z.B., Vertragsgegenstand, Laufzeit, Kundenkategorie). - Zahlungsdaten (z.B., Bankverbindung, Zahlungshistorie) von unseren Kunden, Interessenten und Geschäftspartner zwecks Erbringung vertraglicher Leistungen, Service und Kundenpflege, Marketing, Werbung und Marktforschung.

Rechtsgrundlage der Datenverarbeitung ist Art 6 Abs. 1 Buchstabe f) DSGVO. Unsere Interessen an der Datenverarbeitung sind insbesondere die Sicherstellung des Betriebs und der Sicherheit der Webseite, die Untersuchung der Art und Weise der Nutzung der Webseite durch Besucher, und die Vereinfachung der Nutzung der Webseite. Sofern nicht spezifisch angegeben speichern wir personenbezogene Daten nur so lange, wie dies zur Erfüllung der verfolgten Zwecke notwendig ist.

Welke rechten hebt u met betrekking tot uw gegevens?

U hebt altijd het recht om kosteloos informatie op te vragen over uw opgeslagen persoonsgegevens, de herkomst, de ontvangers en het doel van de verzameling. U hebt ook het recht om te verzoeken dat dit wordt gecorrigeerd, geblokkeerd of verwijderd. U kunt op elk moment contact met ons opnemen via het adres in de juridische kennisgeving als u nog vragen heeft over het onderwerp privacy en gegevensbescherming. U kunt natuurlijk ook een klacht indienen bij de bevoegde regelgevende instanties.

Analytics en tools van derden

Bij een bezoek aan onze website kunnen statistische analyses van uw surfgedrag worden gemaakt. Dit gebeurt voornamelijk met behulp van cookies en analyses. De analyse van uw surfgedrag is meestal anoniem, d.w.z. we kunnen u niet identificeren op basis van de persoons-gegevens. U kunt bezwaar maken tegen deze analyse of deze voorkomen door bepaalde hulpmiddelen niet te gebruiken. Gedetailleerde informatie is te vinden in het volgende privacybeleid.

U kunt bezwaar maken tegen deze analyse. We zullen u hieronder informeren over hoe u uw opties in dit opzicht kunt uitoefenen.

Duur van gegevensopslag:
De rechtsgrondslag voor gegevensverwerking is artikel 6, lid 1, onder f) AVG. Onze belangen in gegevensverwerking omvatten in het bijzonder het waarborgen van de werking en beveiliging van de website, het onderzoeken van de manier waarop de website door bezoekers wordt gebruikt en het vereenvoudigen van het gebruik van de website. Tenzij specifiek vermeld, bewaren we persoonsgegevens slechts zolang als nodig is om de nagestreefde doelen te bereiken.

Recht op gegevensoverdracht:
U hebt het recht om de persoonsgegevens die u ons hebt verstrekt in een gestructureerde, gebruikelijke en machinaal leesbare indeling te ontvangen en u hebt het recht deze gegevens zonder belemmering van ons over te dragen aan een andere persoon, op voorwaarde dat: 1. de verwerking is gebaseerd op bij een toestemming overeenkomstig artikel 6, lid 1, onder a), van de AVG of artikel 9, lid 2, onder a) AVG of bij een contract ingevolge artikel 6, lid 1, onder b) AVG en 2. de verwerking wordt uitgevoerd door: geautomatiseerde middelen. Bij het uitoefenen van uw recht op gegevensoverdracht in overeenstemming met paragraaf 1, hebt u het recht om te verkrijgen dat de persoonsgegevens rechtstreeks door ons worden doorgegeven aan een andere partij, voor zover technisch mogelijk.

Doel:
Daarnaast verwerken we - contractgegevens (bijvoorbeeld contract, termijn, klantcategorie). - Betalingsgegevens (bijv. Bankgegevens, betalingsgeschiedenis) van onze klanten, prospects en zakelijke partners met het oog op het bieden van contractuele diensten, service en klantenservice, marketing, reclame en marktonderzoek.

2. Algemene informatie en verplichte informatie

Gegevensbescherming

De beheerders van deze website nemen de bescherming van uw persoonsgegevens zeer serieus. Wij behandelen uw persoonsgegevens als vertrouwelijk en in overeenstemming met de wettelijke bepalingen inzake gegevensbescherming en dit privacybeleid.

Als u deze website gebruikt, worden verschillende persoonsgegevens verzameld. Persoonsgegevens zijn gegevens waarmee u persoonlijk kunt worden geïdentificeerd. Dit privacybeleid legt uit welke informatie we verzamelen en waarvoor we het gebruiken. Het legt ook uit hoe en voor welk doel dit gebeurt.

Houd er rekening mee dat persoonsgegevens die via internet worden verzonden (bijvoorbeeld via e-mailcommunicatie) mogelijk onderhevig zijn aan beveiligingsinbreuken. Volledige bescherming van uw persoonsgegevens tegen inbreuk door derden is niet mogelijk.

Kennisgeving met betrekking tot de partij die verantwoordelijk is voor deze website

De verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens op deze website is:

Sopro Bauchemie GmbH
Biebricher Straße 74
65203 Wiesbaden
Telefoon: +49 611 1707-0
Email: info@sopro.com

De verantwoordelijke partij is de natuurlijke of rechtspersoon die alleen of samen met anderen beslist over de doeleinden en middelen om persoonsgegevens te verwerken (namen, e-mailadressen, enz.).

Intrekking van uw toestemming voor de verwerking van uw persoonsgegevens

Veel bewerkingen van gegevensverwerkingen zijn alleen mogelijk met uw uitdrukkelijke toestemming. U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken met een in de toekomst blijvend effect. Een e-mailverzoek hiertoe is voldoende. De persoonsgegevens die worden verwerkt voordat we uw verzoek ontvangen, mogen nog steeds wettelijk worden verwerkt.

Recht om klachten in te dienen bij regelgevende instanties

Als de wetgeving inzake gegevensbescherming is geschonden, kan de betrokkene een klacht indienen bij de bevoegde regelgevende instanties. De bevoegde regelgevende instantie voor kwesties met betrekking tot gegevensbeschermingswetgeving is de gegevensbeschermingsfunctionaris voor Nederland.https://www.bfdi.bund.de/DE/Infothek/Anschriften_Links/anschriften_links-node.html.

Recht op gegevensoverdracht 

U hebt het recht om persoonsgegevens die wij verwerken op basis van uw toestemming of ter uitvoering van een contract automatisch aan uzelf of aan een derde partij te leveren in een standaard, machinaal leesbaar formaat. Als u de directe overdracht van persoonsgegevens aan een andere verantwoordelijke partij wilt doen, zal dit alleen worden gedaan voor zover technisch mogelijk.

SSL- of TLS-encryptie

Deze site gebruikt SSL- of TLS-encryptie om veiligheidsredenen en voor de bescherming van de overdracht van vertrouwelijke inhoud, zoals de vragen die u ons stuurt als de exploitant van de site. U kunt een gecodeerde verbinding in de adresregel van uw browser herkennen wanneer deze verandert van "http: //" in "https: //" en het vergrendelingspictogram wordt weergegeven in de adresbalk van uw browser.

Als SSL- of TLS-encryptie is geactiveerd, kunnen de persoonsgegevens die u naar ons verzendt niet door derden worden gelezen.

Informatie, blokkeren, verwijderen

Zoals wettelijk is toegestaan, hebt u het recht op elk moment kosteloos informatie te ontvangen over al uw persoonsgegevens die zijn opgeslagen, evenals de herkomst, de ontvanger en het doel waarvoor deze zijn verwerkt. U hebt ook het recht om deze gegevens te laten corrigeren, blokkeren of verwijderen. U kunt op elk moment contact met ons opnemen via het adres dat wordt vermeld in de colofon vn de website als u nog vragen heeft over het onderwerp persoonsgegevens.

Oppositie tegen promotionele e-mails

Wij verbieden hierbij uitdrukkelijk het gebruik van contactgegevens die zijn gepubliceerd in het kader van de wettelijke kennisgeving van de website met betrekking tot het verzenden van promotie- en informatiemateriaal dat niet uitdrukkelijk wordt gevraagd. De exploitant van de website behoudt zich het recht voor om specifieke juridische stappen te ondernemen als ongevraagd reclamemateriaal, zoals e-mail spam, wordt ontvangen.

3. Functionaris voor gegevensbescherming

Wettelijke functionaris voor gegevensbescherming

Sopro Nederland B.V. heeft als functionaris voor gegevensbescherming:

Jürgen Schuler
SiCom AG
Babenhäuser Str. 12a
63762 Großostheim
j.schuler(at)sicom-ag.de

4. Gegevensverzameling op onze website

Cookies

Sommige van onze webpagina's gebruiken cookies, hiertoe dient echter toestemming aan de gebruiker gevraagd te worden. Cookies zijn niet schadelijk voor uw computer en bevatten geen virussen. Cookies helpen onze website gebruiksvriendelijker, efficiënter en veiliger te maken. Cookies zijn kleine tekstbestanden die op uw computer worden opgeslagen en door uw browser worden opgeslagen.
De meeste cookies die we gebruiken zijn zogenaamde 'sessiecookies'. Ze worden automatisch verwijderd na uw bezoek. Andere cookies blijven in het geheugen van uw apparaat totdat u ze verwijdert. Deze cookies maken het mogelijk om uw browser te herkennen wanneer u de volgende keer de site bezoekt.

U kunt uw browser zo configureren dat deze u informeert over het gebruik van cookies, zodat u van geval tot geval kunt beslissen of u een cookie accepteert of weigert. Als alternatief kan uw browser worden geconfigureerd om cookies onder bepaalde voorwaarden automatisch te accepteren of om ze altijd te weigeren, of om cookies automatisch te verwijderen bij het sluiten van uw browser. Het uitschakelen van cookies kan de functionaliteit van deze website beperken.

Cookies die noodzakelijk zijn om elektronische communicatie mogelijk te maken of om bepaalde functies te bieden die u wenst te gebruiken (zoals het winkelwagentje) worden opgeslagen overeenkomstig Art. 6 lid 1, letter f van AVG. De websitebeheerder heeft een rechtmatig belang bij de opslag van cookies om een geoptimaliseerde service te waarborgen die vrij van technische fouten is. Als andere cookies (zoals die voor het analyseren van uw surfgedrag) ook worden opgeslagen, worden deze afzonderlijk behandeld in dit privacybeleid.

Server logbestanden

De websiteprovider verzamelt en slaat automatisch informatie op die uw browser automatisch naar ons verzendt in "server logbestanden". Dit zijn:

  • Browser type en browserversie
  • Besturingssysteemgebruik
  • Verwijzende URL
  • Hostnaam van de toegangscomputer
  • Tijd van het serververzoek
  • IP adres

Deze gegevens worden niet gecombineerd met gegevens uit andere bronnen.

De basis voor gegevensverwerking is Art. 6 (1) (f) AVG, dat de verwerking van persoonsgegevens mogelijk maakt om een contract te vervullen of voor maatregelen die voorafgaan aan een contract.

Contactformulier

Als u ons vragen stuurt via het contactformulier, verzamelen wij de gegevens op het formulier, inclusief de persoonsgegevens die u verstrekt, om uw vraag en eventuele vervolgvragen te beantwoorden. Wij delen deze informatie niet zonder uw toestemming.

Wij zullen daarom alle persoonsgegevens die u invoert in het contactformulier alleen verwerken met uw toestemming per Art. 6 (1) (a) AVG. U kunt uw toestemming op elk gewenst moment intrekken. Een e-mailverzoek hiertoe is al voldoende. De gegevens die worden verwerkt voordat we uw verzoek ontvangen, kunnen nog steeds wettelijk worden verwerkt.

We bewaren de persoonsgegevens die u op het contactformulier opgeeft totdat u om verwijdering vraagt, uw toestemming voor de opslag intrekt of het doel voor de opslag ervan niet langer relevant is (bijvoorbeeld na het voldoen aan uw verzoek). Eventuele dwingende wettelijke bepalingen, met name die betreffende verplichte bewaartermijnen van persoonsgegevens, worden niet aangetast door deze bepaling.

Registratie op deze website

U kunt zich op onze website registreren om toegang te krijgen tot aanvullende functies die hier worden aangeboden. De invoergegevens worden alleen gebruikt voor het gebruik van de respectievelijke site of dienst waarvoor u zich hebt geregistreerd. De verplichte informatie gevraagd tijdens de registratie moet volledig worden verstrekt. Anders weigeren we uw registratie.

Om u te informeren over belangrijke wijzigingen zoals die binnen het kader van onze site of technische wijzigingen, gebruiken we het e-mailadres dat is opgegeven tijdens de registratie.

We verwerken de gegevens die tijdens de registratie worden verstrekt alleen op basis van uw toestemming per Art. 6 (1) (a) AVG. U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken met blijvend voortduring in de toekomst. Een e-mailverzoek hiertoe is voldoende. De persoonsgegevens die worden verwerkt voordat we uw verzoek ontvangen, kunnen nog steeds wettelijk worden verwerkt.

We zullen de persoonsgegevens die zijn verzameld tijdens de registratie blijven opslaan zolang u op onze website geregistreerd blijft. Wettelijke bewaartermijnen blijven ongewijzigd.

Evaluatie van geodata

De evaluatie van geodata vindt plaats met het oog op het weergeven van landspecifieke inhoud, een opslag van de geodata vindt niet plaats.

5. Analyse en reclame

Google Analytics

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyseservice, en wordt beheerd door Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, VS.

Google Analytics maakt gebruik van zogenaamde "cookies". Dit zijn tekstbestanden die op uw computer zijn opgeslagen en waarmee uw gebruik van de website kan worden geanalyseerd. De informatie die door een cookie wordt gegenereerd over uw gebruik van deze website, wordt meestal doorgestuurd naar een server van Google in de VS en daar opgeslagen.

Google Analytics-cookies worden opgeslagen op basis van Art. 6 (1) (f) AVG. De exploitant van de website heeft een legitiem belang bij het analyseren van gebruikersgedrag om zowel zijn website als zijn advertenties te optimaliseren.

IP-anonimisering

We hebben de IP-anonimiseringsfunctie op deze website geactiveerd. Uw IP-adres wordt door Google binnen de Europese Unie of door andere partijen bij de Overeenkomst betreffende de Europese Economische Ruimte voorafgaand aan verzending naar de Verenigde Staten ingekort. Alleen in uitzonderlijke gevallen wordt het volledige IP-adres naar een server van Google in de VS verzonden en daar ingekort. Google gebruikt deze informatie namens de exploitant van deze website om uw gebruik van de website te evalueren, om rapporten over de website-activiteit samen te stellen en om andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik voor de website-exploitant. Het IP-adres dat door uw browser wordt verzonden als onderdeel van Google Analytics, wordt niet samengevoegd met andere gegevens die door Google worden bewaard.

Browser Plugin

U kunt voorkomen dat deze cookies worden opgeslagen door de juiste instellingen in uw browser te selecteren. We willen er echter op wijzen dat dit betekent dat u niet kunt genieten van de volledige functionaliteit van deze website. U kunt ook voorkomen dat de door cookies gegenereerde gegevens over uw gebruik van de website (inclusief uw IP-adres) worden doorgegeven aan Google en de verwerking van deze gegevens door Google, door de browserplug-in die beschikbaar is op de volgende link te downloaden en te installeren: <a href="https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en" target="_blank">https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de</a>.

Bezwaar maken tegen het verzamelen van gegevens

U kunt voorkomen dat uw gegevens door Google Analytics worden verzameld door op de volgende link te klikken. Er wordt een opt-out-cookie ingesteld om te voorkomen dat uw gegevens worden verzameld bij toekomstige bezoeken aan deze site: <a href="javascript:gaOptout();">Disable Google Analytics</a>.

Raadpleeg het privacybeleid van Google voor meer informatie over hoe Google Analytics gebruikersgegevens verwerkt: <a href="https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=en" target="_blank">https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=en</a>.

Uitbestede gegevensverwerking

Sopro Bauchemie GmbH is een overeenkomst aangegaan met Google voor het uitbesteden van onze gegevensverwerking en voldoen volledig aan de strenge eisen van de Duitse gegevensbe-schermingsautoriteiten bij het gebruik van Google Analytics.

6. Nieuwsbrief

Nieuwsbrief gegevens

Als u onze nieuwsbrief wilt ontvangen, hebben we een geldig e-mailadres nodig, evenals informatie die ons in staat stelt om te verifiëren dat u de eigenaar bent van het opgegeven e-mailadres en dat u ermee akkoord gaat deze nieuwsbrief te ontvangen. Er worden geen aanvullende persoonsgegevens verzameld of alleen op vrijwillige basis verzameld. We gebruiken deze gegevens alleen om de gevraagde informatie te verzenden en deze niet door te geven aan derden.

Wij zullen daarom alle gegevens die u invoert in het contactformulier alleen verwerken met uw toestemming per Art. 6 (1) (a) AVG. U kunt de toestemming voor de opslag van uw persoonsgegevens en e-mailadres en hun gebruik voor het versturen van de nieuwsbrief op elk moment intrekken, bijvoorbeeld via de link "afmelden" in de nieuwsbrief. De persoonsgegevens die worden verwerkt voordat we uw verzoek ontvangen, kunnen nog steeds wettelijk worden verwerkt.

De persoonsgegevens die worden verstrekt bij de registratie voor de nieuwsbrief worden gebruikt om de nieuwsbrief te verspreiden totdat u uw abonnement opzegt wanneer deze gegevens worden verwijderd. Persoonsgegevens die we hebben opgeslagen voor andere doeleinden (bijvoorbeeld e-mailadressen voor het ledengedeelte) blijven onaangetast.

CleverReach

Deze website gebruikt CleverReach om nieuwsbrieven te verzenden. De leverancier is CleverReach GmbH & Co. KG, Mühlenstr. 43, 26180 Rastede. CleverReach is een dienst die de distributie van nieuwsbrieven organiseert en analyseert. De persoonsgegevens die u verstrekt (bijvoorbeeld uw e-mailadres) om u te abonneren op onze nieuwsbrief worden opgeslagen op CleverReach-servers in Duitsland.

Door onze nieuwsbrieven met CleverReach te verzenden, kunnen we het gedrag van nieuws-briefontvangers analyseren. We kunnen onder andere zien hoeveel ontvangers de e-mail met de nieuwsbrief hebben geopend en hoe vaak op verschillende links is geklikt. Met behulp van het bijhouden van conversies kunnen we ook analyseren of een vooraf gedefinieerde actie (zoals de aankoop van een product op onze website) plaatsvindt nadat op de koppeling in de nieuwsbrief is geklikt. Ga voor meer informatie over hoe gegevens worden geanalyseerd door CleverReach naar:<a href="https://www.cleverreach.com/de/funktionen/reporting-und-tracking/" target="_blank">https://www.cleverreach.com/de/funktionen/reporting-und-tracking/</a>.

Gegevensverwerking is gebaseerd op Art. 6 (1) (a) AVG. U kunt uw toestemming op elk gewenst moment intrekken door u af te melden voor de nieuwsbrief. De gegevens die worden verwerkt voordat we uw verzoek ontvangen, kunnen nog steeds wettelijk worden verwerkt.

Als u niet wilt dat uw gebruik van de nieuwsbrief wordt geanalyseerd door CleverReach, moet u zich afmelden voor de nieuwsbrief. Daarom bieden we een link in elke nieuwsbrief die we verzenden. U kunt zich ook rechtstreeks op de website afmelden voor de nieuwsbrief.

De persoonsgegevens die worden verstrekt bij de registratie voor de nieuwsbrief zullen worden gebruikt om de nieuwsbrief te verspreiden totdat u uw abonnement opzegt, wanneer deze gegevens van onze servers en die van CleverReach worden verwijderd. Persoonsgegevens die we hebben opgeslagen voor andere doeleinden (bijvoorbeeld e-mailadressen voor het ledengedeelte) blijven onaangetast.

Zie voor meer informatie het privacybeleid van CleverReach op <a href="https://www.cleverreach.com/de/datenschutz/" target="_blank">https://www.cleverreach.com/de/datenschutz/</a>.

Voltooiing van een uitbesteed gegevensverwerkingscontract

Sopro Bauchemie GmbH is een overeenkomst aangegaan met CleverReach voor het uitbesteden van onze gegevensverwerking en voldoen volledig aan de strenge eisen van de Nederlandse en Duitse gegevensbeschermingsautoriteiten bij het gebruik van CleverReach.

7. Plug-ins en hulpmiddelen

YouTube

Onze website maakt gebruik van plug-ins van YouTube, die worden beheerd door Google. De exploitant van de pagina's is YouTube LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, VS.

Als u een van onze pagina's met een YouTube-plug-in bezoekt, is er een verbinding met de YouTube-servers tot stand gebracht. Hier wordt de YouTube-server geïnformeerd over welke van onze pagina's u hebt bezocht.

Als u bent ingelogd middels uw YouTube-account, kunt u met YouTube uw surfgedrag rechtstreeks aan uw persoonlijke profiel koppelen. U kunt dit voorkomen door u af te melden bij uw YouTube-account.

YouTube wordt gebruikt om onze website aantrekkelijk te maken. Dit vormt een gerechtvaardigd belang op grond van art. 6 (1) (f) AVG.

Verdere informatie over het gebruik van persoonsgegevens is te vinden in de privacyverklaring van YouTube op <a href="https://www.google.de/intl/de/policies/privacy" target="_blank">https://www.google.de/intl/de/policies/privacy</a>.

Google Maps

Deze site maakt gebruik van de Google Maps-kaartservice via een API. Het wordt beheerd door Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, VS.

Als u Google Maps wilt gebruiken, moet u uw IP-adres opslaan. Deze informatie wordt meestal doorgestuurd naar een server van Google in de VS en daar opgeslagen. De aanbieder van deze site heeft geen invloed op deze gegevensoverdracht.

Het gebruik van Google Maps is in het belang van het aantrekkelijk maken van onze website en het vergemakkelijken van de locatie van plaatsen die door ons zijn aangegeven op de website. Dit vormt een gerechtvaardigd belang op grond van art. 6 (1) (f) AVG.

Meer informatie over het gebruik van gebruikersgegevens vindt u in de verklaring met betrekking tot gegevensbescherming van Google op <a href="https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/" target="_blank">https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/</a>.

8. Social Media

Wij onderhouden fanpagina's binnen verschillende sociale netwerken en platforms met als doel te communiceren met klanten, prospects en gebruikers die daar actief zijn en hen te informeren over onze diensten.

Wij wijzen erop dat uw persoonlijke gegevens buiten de Europese Unie kunnen worden verwerkt, wat tot risico's voor u kan leiden (bijvoorbeeld bij de handhaving van uw rechten volgens Europees / Duits recht).

De gegevens van gebruikers worden meestal verwerkt voor marktonderzoek en reclamedoeleinden. Zo kunnen bijv. gebruikersprofielen worden gemaakt op basis van het gebruikersgedrag en de resulterende interesses van gebruikers. Deze gebruikersprofielen kunnen op hun beurt worden gebruikt om bijv. advertenties binnen en buiten de platforms te plaatsen die vermoedelijk in overeenstemming zijn met de interesses van de gebruiker. Voor deze doeleinden worden meestal cookies opgeslagen op de computers van de gebruikers, waarin het gebruikersgedrag en de interesses van de gebruikers worden opgeslagen. Bovendien kunnen in de gebruiksprofielen gegevens ook onafhankelijk van de door de gebruikers gebruikte apparaten worden opgeslagen (met name als de gebruikers lid zijn van de respectieve platforms en op hen zijn ingelogd).

De verwerking van de persoonlijke gegevens van gebruikers is gebaseerd op onze legitieme belangen in een effectieve informatie van gebruikers en communicatie met gebruikers in overeenstemming met. Artikel 6 par. 1 lit. f. DSGVO. Als gebruikers door de respectievelijke aanbieders om toestemming voor de gegevensverwerking worden gevraagd (dat wil zeggen, zij verklaren zich akkoord, bijvoorbeeld door een selectievakje in te schakelen of een knop te bevestigen), is de rechtsgrondslag voor de verwerking artikel 6, lid 6. a., artikel 7 GDPR.

Verdere informatie over de verwerking van uw persoonlijke gegevens en over uw mogelijkheden tot verweer kunt u vinden onder de links van de hieronder vermelde aanbieder. De vordering van informatie en verdere rechten van de betrokkenen kunnen eveneens tegenover de aanbieders plaatsvinden, omdat enkel zij directe toegang tot de gegevens van de gebruikers hebben en over passende informatie beschikken. Natuurlijk zijn we beschikbaar voor vragen en ondersteuning, als u hulp nodig heeft.

leverancier: 

Facebook
Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irland Privacy Policy: www.facebook.com/about/privacy/ Opt-Out: www.facebook.com/settings en www.youronlinechoices.com Privacy Shield: www.privacyshield.gov/participant.